Lunch Malmö – en guide till god mat

30 maj 2023
Julia Zsiga

editorial

Malmö är en fantastisk stad för matälskare. Oavsett om du är sugen på klassiska rätter eller innovativa rätter, finns det många utmärkta restauranger att välja mellan. Här är en guide till några av de bästa lunchrestaurangerna i Malmö.

Restaurang Variation

Restaurang Variation i Malmö är den perfekta destinationen för både frukost och lunch i Malmö, inklusive lunchbufféer. Oavsett om du vill ha leverans direkt till din arbetsplats eller om hela företaget vill beställa, erbjuder vi flexibel utkörning varje vecka från måndag till fredag. För att beställa din frukost eller lunch i Malmö, ringer du oss senast dagen innan. Vi packar noggrant och levererar enligt överenskommelse, vanligtvis i engångsförpackningar. Vid eventuella tidskrockar försöker vi anpassa leveransen eller kan erbjuda expressbud mot en extra kostnad. Vårt utbud inkluderar härliga frukostfrallor, olika sorters sallader, dagens lunch och rekommenderade lunchbufféer. Kontakta oss gärna om du har några frågor angående vår lunch i Malmö.

Bastard Burgers

Bastard Burgers är en annan populär lunchrestaurang i Malmö. Här kan du välja från ett brett utbud av burgare och andra läckerheter, såsom ribs, chicken wings och sallader. Alla deras rätter är gjorda med högkvalitativa ingredienser och serveras med pommes frites och en god dippsås.

Kao’s Kitchen

Kao’s Kitchen är en thailändsk restaurang som ligger på Amiralsgatan i Malmö. Här serveras klassiska thailändska rätter, såsom pad Thai, satay och tom yum soppa. De använder endast färska ingredienser i sina rätter och serverar all mat i autentiska thailändska skålar och fat.

Mat & Destillat

Mat & Destillat är en modern lunchrestaurang som ligger i hjärtat av Malmö. De serverar en meny med svensk mat och lokala råvaror, såsom vilt, fisk och grönsaker. Maten är alltid fräsch och tillagad på ett sätt som framhäver de unika smakerna i varje rätt.

Oavsett om du är sugen på något enkelt eller något mer experimentellt, finns det många fantastiska lunchrestauranger i Malmö att välja mellan. Ta dig tid att utforska de olika områdena och smaka på allt som staden har att erbjuda – du kommer inte att bli besviken!

Fler nyheter